UlTiMaTe PeRsoN
this site the web

== Leave Ur Hot Links 4 Me ==

Jln2 kt Gurney Plaza..

pada hr ahad lps,aku nga mmber2 aku iaitu amin,peja n fizai tlah prgi jln2 kt Gurney plaza. sjak aku smpai kt penang ni,ni lah fisrt time ak mnjejakkn kaki kt shopping mall yg dpnggl nga Gurney plaza ni.yelah,sblm ni asyk dok dengaq dr org je habaq mai kt aku kata mall ni myshur gak kt penang ni..so,dgn pnuh smngatnya ak trut ikut mmber ak yg ajk g jln2 kt mall ni wlpn kpalo otak aku ni ngah srbut fkir dlm 2,nk g ke dop coz poket tgh kering lani..pitih xdok.hehe.tp,last2,ats kehndak hati n plus desakn dr mmber2,aku g lah gak.ape2 pn,i'm still got my own fun on that day.






posing dpn Gurney..

kt bwah ni gmbar time ak mkn buka pose kt Chicken Rise Shop..










cmne..nmpak sdap x??hehe





posing sblm msk tgk movie..


p/s:buat nomi(mmber aku)yg xdpt ikt,jgn jeles ek..lain kli kte g plk rmai2..tu pn klu ak ade pitih lagi..haha

4 comments:

nomiey zahari said...

cehhh....
sj r nk wk jeles kt ku...
posting mcm2 gmba dih...
fuhh...
ad sdikit rs jeles bile ingt bus ak rosok...
tp xrs dh jeles bile igt duk dumoh...
kakakakka.....

::::fiEyzA:::: said...

heh..rilex nomi..rilex...tapi nk habaq..nanti ni kte tetap akn g plop..dont wory..chicken rice shop memg best...hehe..bagus mirol posting..rase nk lagi..kuakuakua..

starzrol said...

rilex ah nomi..nnti kte g plk jln2 stu rmai2..kte g nga 2 buah teksi skali gus..haha

nomiey zahari said...

oh noe...
im goin thr soon....
yeahh...
2 buah teksi....
sm2 kite memeriahkan gurney plaza...
kakakkaka...
xsbr nk blk rmh ni...
slmt ari ry.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...