UlTiMaTe PeRsoN
this site the web

== Leave Ur Hot Links 4 Me ==

PenaT,LeTiH & ....


Msuk hari ni dh ckup 2 mnggu ak xposting kt blog ak ni..al-mklumlah,last week aku doh brsronok n beristrehat kt kg..smpai2 je ak kt tgh pulau ni pg isnin lalu, trus busy body nga test n sume assngment yg dok mnnggu mase tuk dhantar..biaselahkn,last2 minute bru nk wat..phtu mulalah ke hulu ke hilir busy..cmnelah nk brjaya n maju dlm hdupkn..hehe..(aku ni ckp je pndai,buatnye xsupe bikin..huhu)..tp,dh nk wat cmnekn..nama doh blk raye,cmfirm doh dok braye sakan dlm sminggu tu..nk2 dah lama xblk kg..last2,keje yg wat blk tu mmg dok trperap dlm beg tu jelah.xdsntuh lngsng..nsib baik gak cuti tu sminggu je.klu la sbulan 2,xke naye..cmfirm buku dlm beg tu dh brtukar warna jd yellow..pahtu leh la wat bngkus nasi..haha.tp,ape yg pasti hr ni ak rase lega sket coz test bm n report SHE dh siap dhntar..tnggu nk present jelah plk..at least,spruh beban wktu skrg dh hilang..yg mnnti lps ni xtau lah lak cmne..ibarat dhan yg patah kn tumbuh brganti..huhu.ape2 pn aku hrap aku kn trus dpt mngharungi cbaran hdup sbgai stdent di usm ni nga pnuh tabah n brani slps nie..


4 comments:

Faizal said...

weh mirol,ape yg mu merepek ni? koya tertekan.aku relax je ni..padahal happy dapt awek.pahtu duk ym la...bilo maso au mu sibuk.koya....org lain bleh la mu tipu.tp aku x..aku akn pecahkan rahsia mu.

nOty_gUrL said...

hahak2...
kantOi....
duk ym nge awek,xbizi..
kan peja kan?kan??(^.^)
(cam la aku kenal dak faizal 2)

starzrol said...

Ble mase lak aku dpt awek ni??mu xyah dok mngarut la peja..xyah pndai2 nak reka citer..wat buruk imej aku je..huhu

nomiey zahari said...

haaa....
u....
u curang ngn i ye...
abg peja...
pe2 hal gtaw i tau lau dye curang...
waaahhh....
ngarut gpo tau ak ni...
kakakakak....
meluoh prasaan npok....
bz ko??
hahahah...
ngee~~~
peja gop rilek...
awok mu xpo....
sek hebat......
kuang3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...