UlTiMaTe PeRsoN
this site the web

== Leave Ur Hot Links 4 Me ==

== 1st earning drpd Nuffnang ==

Salam ceria sume..nmpknye dh 3 4 hri gak eh ak xmnjenguk ruangan blog ak nih..al mklumlah,3 hri lpas kn sluruh umat islam mnyambut hari raya aidiladha..ak pn trut mnymbut hari raye ni smpai xsmpat nk update entry blog ak nih..nk kate bz ngan dok sembelih lembu,xjgak..bknnye ak yg jd tukang menyembelih pn..stakat bntu potong n hiris dging2 lmbu yg sudah dilapah tu bleh la..nk lapah kulit lmbu tu pn,ak msih trkial2 lgi..hehe..tp,xpelah,msih dlm proses pmbelajaran org kata..mybe dlm 2@ 3 thun lg,dh advanced lah sket kot dlm bab2 melapah kulit lmbu tu sume..oh yer,sblm ak mlalut pnjg lebar lgi nih,ak nk ambil lah ksmpatan ni mngucapkan slmat hari raye aidiladha buat sluruh umat islam n sume blogger2 di Malaysia ni xkirelah samaada yg mngenali ak ataupn x..hrap2 msih blum trlmbat lah ucapan hri raye ak ni yer..hehe



Berbalik kpd tjuk entry ak pd kali ni,msti korang dh dpt agk kn ape yg ak nk bgtau kt sni ble korang sume bace tjuk ak kt ats tu kn...btul lah tu ape yg korang sume agk...ak dgn pnuh rase gmbira n bngganye nk bgtau kt sni bahawa ak dh dpt 1st earnings drpd nuffnang..hehe..agk terkaku gak ak sbntar td apb bkak2 wbsite nuffnang ak tu,lihat2 kt ruangan earning ak tu ade RM0.25..wlpn jmlah tu sgt2 lah kcil klu nk dibndingkn nga blogger2 yg lain,tp at least jmlah tu dh dpt jd pmbakar smngat kt ak tuk trus berblogging n men’up’kn lg trafik kt blog ak nih..moga2 mkin brtambah lah lgi jmlah earnings yg ak akn dpt dri nuffnang nih..hehe..ape2 pn,trima ksih kpd sume yg mgunjungi n mlawat blog ak nih..dihrapkn kalian sume akn trus mnyokong ak dlm brkarya dlm blog ak nih n jgn lupa tuk click gak iklan2 drpd en.nuffnang nih yer..tq sume..(^_^)





2 comments:

Firdani said...

xpe, pelan2 kayuh..

starzrol said...

tulah..bru nk blajar brtatih dri bwh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...